Wilt u een afspraak maken voor een van deze behandelingen, doe het zelf door hier te klikken of bel ons: +0314 66 58 73 .

Tiener/jeugd gezichtsbehandeling


Speciaal voor tieners, jongeren met een onzuivere huid. Ontdek hoe belangrijk het is om op jonge leeftijd de huid goed te verzorgen.
Wij zorgen er samen voor dat je goed verzorgd door puberteit komt😉
Naast de behandeling krijgt uw ook advies voor thuisverzorging .
Samen kunnen we meer bereiken😊

Basis gezichtsbehandeling

In deze behandeling vind u alles terug wat uw huid nodig heeft qua verzorging . Het is een heerlijk verzorgende behandeling voor elk huidtype . De behandeling bestaat uit: reinigen, epileren, onzuiverheden verwijderen, vochtbehandeling, masker en verzorgende crème.

Complete gezichtsbehandeling

Complete gezichtsbehandeling is een basisgezichtsbehandeling met extra verwennerij.

Voetbehandeling (pedicure) voor jong & oud

Vaak hebben voeten het zwaar te verduren, daarom verdienen ze het om eens extra verwend te worden. Het is een verfrissende , ontspannende en verzorgende behandeling voor uw voeten en teennagels. De behandeling bestaat uit: desinfecteren van de voeten, knippen van de nagels, verzorgen van de nagels en nagelomgeving, verwijderen van overtollig eelt, behandeling van kloven, verwijderen van likdoorns (Evt. behandeling van pathologische nagels), mechanisch afwerken van nagels, kloven eelt en likdoorn. Ter afsluiting brengen we verzorgende voetcrème aan.

Voetpakking

Ideaal voor iedereen . Vooral voor mensen met vermoeide , koude en slecht doorbloede voeten. Tijdens deze behandeling wordt de huid gereinigd, afvalstoffen worden afgevoerd en de bloedcirculatie wordt gestimuleerd.

Manicure

Wilt u goed verzorgde handen en nagels, kom een keer langs. We gebruiken biologische producten om ons doel te halen. Verder kunt u ook uw nagels laten lakken.

Ontharing/Harsen

Harsen is een tijdelijke maar effectieve manier om ongewenste of overtollige gezichts- of lichaamsharen te verwijderen. Bij deze methode worden de haartjes met wortel en al verwijderd. Na gemiddeld vier tot zes weken komen de haartjes, zachter en dunner dan voorheen , weer terug. In principe komen alle lichaamsgebieden voor harsen in aanmerking, al zijn er verschillen in de gebruikte methodes.

In onze praktijk harsen we met het PhD systeem. PhD hars is de meest hygiënische manier van harsen.

Het originele applicator-systeem van PhD is het veiligst getest harsepilatie systeem. PhD epilatie is het enige systeem dat voldoet aan de ANBOS-eisen voor harsen en epileren. Bij PhD harsen maak je gebruik van verwisselbare applicatoren. Dit vermindert sterk de mogelijkheid van besmetting.

WAAROM IS HET PhD VEILIG?

  • Geen gevaar voor kruisbesmetting of infectie
  • Geen contact met huidschilfers door een gesloten systeem
  • Geen contact met bloed omdat de applicator , het opzet stuk, niet met gebruikt hars in aanmerking komt
  • Hygiënisch verpakte wegwerp applicatoren
  • Gebruik van wegwerpspatels
  • Uniek ontwerp dat het terugvloeien van gebruikt, dus vervuild hars voorkomt

Modelleren van wenkbrauwen

Laat uw wenkbrauwen epileren om zo de juiste verhoudingen en model te krijgen. Er ontstaat een opener blik en een verzorgde uitstraling 😉.
Het epileren en modelleren van de wenkbrauwen wordt gedaan met een pincet of hars.

Wimpers en / of wenkbrauwen verven

Met wimper en wenkbrauwen verf van Intensive wordt een unieke uitstraling gecreëerd.

.

Binnenkort meer informatie beschikbaar!

Contact

‘s-Heerenbergseweg 5
7038 CA Zeddam
Telefoon: +0314 66 58 73
Email: info@huidverzorging-larose.nl

Bij het annuleren of verzetten van een afspraak of bestelling graag telefonisch contact opnemen. Bij een afspraak 24 uur van te voren indienen.